Boekhouding

BCD bvba heeft als kernactiviteiten : de boekhouding en de fiscale adviesverlening van zelfstandigen en kleine en middelgrote vennootschappen, en VZW's en dit voor alle sectoren (handelsondernemeningen en vrije beroepen)..

Wij voeren de boekhouding bij ons op kantoor of bij de cliënt ter plaatse, naargelang de wens van de cliënt, de beschikbaarheid van de nodige software en de grootte van het dossier.

In ons kantoor werken we met het boekhoudpakket Vero-Count VNG van Kluwer Software.

De cliënten kunnen, indien ze dit wensen, het boekhoudpakket Eva-Online installeren en een deel van hun administratie en/of boekhouding zelf uitvoeren. Wij kunnen dan op ieder moment online de verdere afwerking van het boekhoud- en fiscaal dossier doen.

Een volledige service betekent :  het boeken van facturen, het boeken van financiële verrichtingen, het boeken van diverse posten (lonen, afschrijvingen, eindejaarsboekingen, enz...), de opmaak van alle BTW-aangiftes (periodieke, ICO, Listing, bijzondere aangiftes), de opmaak van de interne balansen en de jaarrekening.

Tussentijdse balansen en resultatenrekeningen zijn het resultaat van een doorgedreven en tijdige opvolging van de boekhouding. Zo kan de bedrijfsleider tijdig de nodige en correcte beslissingen nemen.

BCD bvba

Ringlaan 34 bus 0001
1745 Opwijk
t. 052 35 70 09
f. 052 35 93 54
e-mail: info@bcdbvba.be
EVA online software

Openingsuren kantoor

Maandag tot en met vrijdag : van 08.30 uur tot en met 17.00 uur. Er kan steeds een afspraak gemaakt worden buiten de kantooruren.

Woensdag werken we met gesloten deuren

IPCF - BIBF